POKUD JSTE VLOŽILI KOMENTÁŘ A NEZOBRAZIL SE, TAK MOŽNÁ SPADL DO SPAMU. KOMENTÁŘE PRAVIDELNĚ KONTROLUJI A POKUD TAM TAKOVÝ NAJDU, TAK JEJ HNED ZVEŘEJNÍM. DĚKUJI A PŘEJI KRÁSNÉ DNY.

04 listopadu, 2020

Nádherný dárek

Dnes 4. 11. 2020 mi přišla nádherná knížka přímo od autorky.
Jsem moc vděčná a mám obrovskou radost. Je to moje třetí knížka, kterou mám s autorským podpisem, ale první, kterou jsem získala jako výhru za komentář  na  dané téma u blogerky  a redaktorky Marty Duškové (Vyzobaná slunečnice), která mě spolu s autorkou knížky  nakonec vybraly. 
Moc se na čtení této krásné knížky  těším.

Manžel mě s knížkou hned vyfotil.

Ještě nejsem O.K., protože teprve ráno mě opustily teploty a bolesti hlavy trvající celých pět dní. Víc ty kruhy kolem očí  schovat prostě nešly.

36 komentářů:

  1. Tu knížku vůbec neznám a na fotografii bych tě vůbec nepoznala.Ty jsi omládla a sluší ti to moc.Manžel teď vypadá po covidu jako stařec,už jsem mu řekla,aby se šel oholit,že na něj nemůžu koukat.Tak přeji hezké čtení a hodně zdraví

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je, Jituš mockrát děkuji. Trochu jsem zhubla, ale jen asi čtyři kila. Měj se moc hezky a opatruj se ať jsi také v pořádku.

      Vymazat
  2. Járo, já tě vidím prvně a vypadáš dobře! s knihou obzvlášť.
    To je kniha od kamarádky Marty / vyzobané slunečnice, já ostuda její knihy neznám.
    Pa Jiřina z N.
    tak, ať se ti dobře daří

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jiřinko moc děkuji. Ano je to ta výhra, která mě opravdu potěšila. Autorkou knihy je její kamarádka Barbora Walterová Benešová. Už se těším, jak se do románu začtu. Musím dorazit knížku Rumburská zastavení od autorek Ester Sadivové a Olgy Vodákové, kterou mám rozečtenou. Měj krásné dny a opatruj se.

      Vymazat
    2. Járo, co jsme měli včera k obědu nevím, ale že o té knize psala Martina, to si pamatuju. Jiřina z N.

      Vymazat
    3. Už ji mám přečtenou a je super, ze života. Smutné příběhy, se šťastným koncem.

      Vymazat
  3. Jaruško, na to že nejsi zdravotně v pořádku, vypadáš báječně a sluší ti to.👍💕👍 Knížku také neznám, ani její autorku. Určitě ti to udělalo radost a přispěje to k uzdravování.
    Opatruj se 💕🙏👍

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Alenko děkuji...šminky dělají zázraky. Už je mi celkem dobře. Ještě musím zůstat tak týden doma v izolaci i když jsem na testech nebyla. Přeji Ti klidné dny ve zdraví.

      Vymazat
  4. Nemocného človíčka si představuji víc utrápeného, ty vypadáš skvěle. Přeji brzké uzdravení a hlavně klid a pohodu ☺☺☺

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musela jsem se dát do kupy, když jsem slíbila, že autorce pošlu fotku, což bylo dohodou. Navíc už je mi mnohem lépe. Také přeji zdravíčko a příjemné dny.

      Vymazat
  5. To bude skvělé čtení, podpis autorky, to je super :) Přeji ať je ti brzy lépe, na fotce ti to náhodou moc sluší 8-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Eli moc děkuji. Samozřejmě, že jak dočtu to rozečtené, tak jde knížka hned na řadu jako první. Přeji krásné dny.

      Vymazat
  6. Jaruško, jsem ráda, že Tě konečně poznávám. Sluší Ti to. Jsem ráda, že je Ti už lépe. Myslíš, že to je covid?. Gratuluji k výhře a ať se ti líbí jako se líbila mně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Růženko moc děkuji. Nevím, ale nebyla jsem v kontaktu ani s rodinou ani s nikým cizím. Do obchodu chodím s respirátorem a v rukavicích a po návratu vše dezinfikuji. Spíše jsem prostydla při úklidu hrobů před Dušičkami. Příznaky jsou stejné jako u chřipky, tak se to nepozná. Na obojí se bere paralen a teď budu ještě týden doma. Manžel nikde nebyl, tak taky zůstane doma. Měj se pěkně a opatruj se.

      Vymazat
  7. Jaruško, moc ti tu radost přeji a jsem skutečně ráda, že ti je líp!
    Odpočívej a čti si!
    Měj hezký den, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Helenko moc děkuji. Knížku jsem dnes přečetla doslova jedním dechem.

      Vymazat
  8. Tak to je krásný dárek, kniha mi vždy udělá radost. I když mám raději ty historické než tyto moderní. Jaruško moc Tě to sluší. Opatruj se a brzo se uzdrav ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Květuško moc děkuji. Je to příběh z dnešního života a je to krásně napsané. Knížku jsem ráno otevřela, začala číst, mezi tím uvařila oběd a za odpoledne knížku dočetla celou.

      Vymazat
  9. Jaruško sluší ti to.Knížka je určitě zajímavá tak hezké počteníčko.Brzy se uzdrav....

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj Jaruško moc zdravím a moc Ti to sluší a určitě bude super čtení tak se uzdravuj a opatruj se ..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bětuško děkuji. Přečteno za jeden den. Krásně napsané.

      Vymazat
  11. Týýýý jó Jaruško, vypadáš báječně super kočka. Gratuluji, přeji krásné čtení a hlavně hodně moc zdravíčka ♥✿✿

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj, Jaru, kruhy pod očima nevidím :-) vidím čupr ženskou!!! Přeji ti krásné počteníčko a moooc zdravíčka, dobrou...♥

    OdpovědětVymazat
  13. Tak to opravdu potěší ��A na kruhy nehleď, já je mám celý život natrvalo, je to "dědictví",maskuji to podle potřeby korektorem-:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leonko děkuji. Ony roky přibývají. Příští rok 70, tak už to musí být někde vidět.

      Vymazat
  14. 👀No páni málem jsem upadla Jaruško opravdu zírám jaká jsi kočka fakt ti to sluší👍 je vidět, že jsi zhubla já myslím že o víc než píšeš knížka asi byla super, že už jí máš přečtenou. Opatruj se měj krásný víkend hlavně zdravíčko♥(◕‿◕)💐🌺

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ivetko děkuji. Ano knížka byla fakt super.

      Vymazat
  15. Na mou duši tobě to milá Jaruško moooc sluší👍👍👍👍👍👍👍Přeji vše dobré a opatruj se 🍀🍀🍀

    OdpovědětVymazat
  16. Jaruško, ani jsem nepostřehla že jsi byla nemocná. V poslední době jsem blogy zanedbávala. Přeji ti velmi brzké zotavení, ale jak píšeš, tak už je ti lépe a to je dobře. Ke knize gratuluji, přiznám se, že autorku neznám. Sluší ti to s knihou v ruce. Hezký večer.

    OdpovědětVymazat
  17. Maruško moc děkuji. Já jsem si hlavně omylem zrušila ten původní blog a to mě hrozně mrzí. Tento snad postupně doplním.

    OdpovědětVymazat
  18. Jaruško tobe to sluší a jak víš v komentářích píšeš kolik ti bude tak to zírám to bych ti vůbec nehadala že už tolik.Opatruj se kočko ale jak jsi psala už ty tu potvoru prodělala hrozni.Ale jsem rada že už je ti dobře 😍⚘🌞

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vložené komentáře a přeji příjemný den.