POKUD JSTE VLOŽILI KOMENTÁŘ A NEZOBRAZIL SE, TAK MOŽNÁ SPADL DO SPAMU. KOMENTÁŘE PRAVIDELNĚ KONTROLUJI A POKUD TAM TAKOVÝ NAJDU, TAK JEJ HNED ZVEŘEJNÍM. DĚKUJI A PŘEJI KRÁSNÉ DNY.

28 dubna, 2021

Poděkování všem zúčastněným k jarní výzvě.


Nejdříve chci poděkovat vám všem, které jste se zúčastnily nebo ještě budete přidávat příspěvky k tématu " JARO 2021 " . 

Jsem ráda, že se mohu radovat z vašich krásných fotografií z letošního, téměř o měsíc opožděného, jara. Pokud jste ještě příspěvek nezveřejnili, tak to nevadí. Ještě je čas do

 30. dubna.

 Klidně můžete vytvořit další příspěvek z nově pořízených jarních fotografií.

Překrásné fotografie už jsem si mohla prohlédnout a nabízím tedy odkazy na návštěvu jednotlivých blogů a prohlídku všech  opravdu krásných fotografií.

Přidávám tedy i  odkazy přímo na  splněnou výzvu na blogu:

Jituška pořídila krásné fotografie z Českého ráje, přidala rozkvetlé sakury ve městě, první jarní květy i kačeny a labuť. 

https://jitkastankova.blogspot.com/2021/04/fotograficka-vyzva-jaro.html

Jiřinka začala vkládat fotografie květů v jejich  městě hned a i tím mě moc potěšila. Do výzvy přidala krásné  pohledy na rozkvetlé stromy i záhonky, které nafotila při cestě do Prahy. 

https://trvalkadahlia.blogspot.com/2021/04/vyzva-jary.html

Maruška pořídila krásné fotografie žab v rybníce,  krásné a zajímavé květy a také pohledy na rozkvétající stromy v městském parku.

https://marijakesfoto.blogspot.com/2021/04/3x3-o-jaru-2021.html

Dáša pojala výzvu hned od počátku, kdy nám na rozkvetlé první jarní rostlinky napadl sníh. Ano, i sníh je součástí jara, zvláště letos. Rozkvétající červené květy  okrasné jabloně a nádherné sakury a Hosíně. 

https://fotodasaf.blogspot.com/2021/04/jarni-vyzva.html

Hanka přidala krásnou básničku a  z fotografií hned vytvořila nádherné pohlednice. Přidala krásné jarní květy a také pohledy do krajiny i koníky. 

https://bavi-mne-to.blogspot.com/2021/04/jarni-vyzva-od-jary.html

Vendy nafotila květinky po barvách. Žluté, modré bílé. Také mě tím moc potěšila. 

https://worlddandie.blogspot.com/2021/04/jaro-3x3.html

Další příspěvek přidala Rija, ptáčky  v trávě i na větvi, květy,  a pohled do krajiny . Rijo, potěšila jsi potěšila  mě a určitě potěšíš i další přátele a zde je odkaz na blog.

http://rijinblog.blogspot.com/2021/04/jarni-vyzva-3x3.html

Stáňa také přispěla do výzvy opravdu krásnými fotografiemi rozkvetlého sídliště, červenými květy prvních tulipánů, fialkami i procházkou do přírody.  

https://veverkoviny.blogspot.com/2021/04/foto-vyzva-jaro-2021.html

Krásné fotografie do výzvy přidala i Růženka. Potěšila mě rozkvetlou magnólií, petúniemi  v květináči a truhlíku, květy v přírodě a nakonec i krásným videem. 

https://ruzena57.blogspot.com/2021/04/jarni-vyzva.html

Do výzvy se přidala i Alenka, která pracovala pilně na zahrádce a sázela a sázela. Opravdu i to k jaru patří a za její úžasně fotografie také moc děkuji. I v trávníku našla fialky, pampelišku, ale  i záhonku rozkvetlé tulipány a za brankou zahrady rozkvetlou třešeň. Tak se podívejte:

https://dovrby.blogspot.com/2021/04/jarni-vyzva-3x3.html

Evička přidala fotografie v bílé. Nádherné rozkvetlé stromy a detaily květů a nakonec úžasný bílý páv. Jen se sami podívejte na ty nádherné fotografie!

https://duchodkaevka.blogspot.com/2021/04/vyzva-v-bile.html

Další krásné fotografie jsem objevila u další Evičky. Nevím jestli byly určeny k výzvě, ale stojí shlédnutí jak květy, tak i nádherně vyřezaný kmen. Pokud jste tam ještě nebyli, tak se koukněte do Přerova.

https://evmaz23.blogspot.com/2021/04/jarni-prochazka.html

Krásné fotografie přidala i Maruška, která tvrdí, že neměla fotky do výzvy. Přesto dávám odkaz na její krásný článek s fotografiemi. Myslím, že se povedly skvěle a tak  si i Maruška zaslouží poděkování.

https://vyletyprochazky.blogspot.com/2021/05/z-ujezda-nad-lesy-do-bechovic-podel.html

Helenka se také přidala a pořídila moc krásné fotografie z lesa, krásné květy ze záhonku, hlavně obdivuji ty plněné tulipány a samozřejmě k jaru patří mláďátka a tak se také potěšte tou nádherou.

https://sincerehelena.blogspot.com/2021/05/3-x-3-jaro.html

Pokud se ještě někdo přidáte,  poděkování a odkaz na fotografie sem ještě doplním. Děkuji moc všem zúčastněným za překrásné fotografie. Nevím, které bych vybrala jako nejlepší, protože každý se kouká trochu jinak a má jiný pohled na svět, krajinu, jiný vkus, Proto je každá fotografie jinak zajímavá a krásná.  Líbí se mi

  OPRAVDU VŠECHNY a všem zúčastněným ještě jednou  moc děkuji.

19 komentářů:

  1. Dlužno dodat, že i ty jsi, Járo, dala krásné jarní snímky do oběhu, tak děkujeme za Výzvu. Jiřina z N.

    OdpovědětVymazat
  2. Jaruško, jako typický prokrastinik jsem ještě nic nepublikovala. Denně využívám hezkého počasí a pracuju na zahradě. Domů se vracím utrmácená. Ale dnes už jsem alespoň stáhla fotky. Bohužel jen ze zahrady. Možná se mi podaří něco "ulovit" zítra, kdy se vydáváme na cesty. Cílem je hrob v Rumburku, ale předtím budu svým spolužačkám rozvážet sazenice převislých truhlíkových jahod. Začínáme na černém Mostě, pak Mimoň, Nový Bor, Cvikov a končíme v Rumburku u Rožánků. 🤣
    Měj hezké dny🍀

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Alenko, trochu ti tu cestu závidím, taky bych tam potřebovala, ale řidič se k tomu nemá. Jiřina z N.

      Vymazat
    2. Alenko je čas. Má se pokazit počasí, tak je dáš později. Vždyť o nic nejde. Je to volnočasová aktivita a když není čas, nedá se nic dělat. Klidně můžeš dát fotky i po 30. dubnu. To vůbec nevadí. Odkaz na blog pak přidám pro ostatní, aby se také potěšily. Má to být radost ne povinnost. Přeji Ti krásné dny a šťastnou cestu.

      Vymazat
  3. Nádherné poděkování a omlouvám se Jaruško jsem ve skluzu :-) Opatruj se♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky Ivetko. O nic nejde...Krásné májové dny Ti přeji hlavně ve zdraví.

      Vymazat
  4. Járo, o víkendu se připojím - slibuju :o)
    Zatím jsem viděla všechny fotky a jsou opravdu moc krásné!
    Měj příjemný den, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Helenko moc děkuji a přeji Ti příjemné dny.

      Vymazat
  5. Moc krásné poděkování Jaruško ⚛ ღ ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to jen článek a odkazy na prohlídku blogů s krásnými fotografiemi.. Díky Leni.

      Vymazat
  6. Viděla jsem všechny fotky zúčastněných a musím říct že opravdu jsou parádní všechny!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máš pravdu Vendy a já také ráda procházím vše, protože každý se kouká jinak a to je zajímavé. Měj krásné májové dny ve zdraví

      Vymazat
  7. Krásné poděkování Jaruško**********

    OdpovědětVymazat
  8. Jarko, výzva byla super a bavila mne. Ještě si proklikám všechny příspěvky, tuším, že jeden jsem asi neviděla. Výzvy mám ráda, takže děkuji za její vyhlášení.
    Přeji Ti fajn dny. D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dáši o tom to bylo. Rozhlédnout se kolem sebe ať je slunce nebo sněží nebo prší. Všechno do jarního počasí neodmyslitelně patří. Krásné májové dny Ti přeji.

      Vymazat
  9. Moc pěkné poděkování ♥

    OdpovědětVymazat
  10. Jaruško, díky za jarní výzvu. Tolik krásných jarních fotografií jsem už dlouho neviděla. Všechny nás to bavilo.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vložené komentáře a přeji příjemný den.