POKUD JSTE VLOŽILI KOMENTÁŘ A NEZOBRAZIL SE, TAK MOŽNÁ SPADL DO SPAMU. KOMENTÁŘE PRAVIDELNĚ KONTROLUJI A POKUD TAM TAKOVÝ NAJDU, TAK JEJ HNED ZVEŘEJNÍM. DĚKUJI A PŘEJI KRÁSNÉ DNY.

15 září, 2024

Na Dymník

Poslední srpnový den, slunečno a docela teplo. Ani to mi nebránilo vyrazit odpoledne na Dymník. Když se nikam nespěchá, tak se i v teplém počasí taková příjemná odpolední procházka dá  zvládnout. 
Bývalý Bytex č.  2, nyní sklad náhradních dílů na nákladní automobily.

11 září, 2024

10 září, 2024

Teplice v Čechách - část první.

 7. září 2024

Na další výlet s přáteli jsme se vydali vlakem do Teplic v Čechách. Z nádraží jsme vyrazili směr Doubravská hora, kde se nachází hrad Doubravka. Dříve jsme často s manželem přes Teplice v Čechách jezdili, ale nikdy nás toto město k výletu nezlákalo a neutěšený stav nádraží nás odrazoval. Teď je nádraží opravené a musím uznat, že je nádherné jak zvenčí, tak uvnitř.

 Stejně tak příjemně mě překvapilo toto lázeňské město.

Vnitřní výzdoba nádraží stojí za shlédnutí....Je to opravdový skvost.

03 září, 2024

Motýli ...?Jsou!!!

 Četla jsem příspěvky, kde se mnoha lidem zdálo, že nejsou žádní motýli.

 Motýli opravdu nebyli vidět, protože bylo sucho a kukly k vylíhnutí potřebují vlhko. Jakmile u nás zapršelo, objevilo se na loukách plno motýlů. Jen ne tam, kde zůstala stát stará tráva. Tam, kde jsou louky posekané, začala růst druhá tráva a louka znovu rozkvetla,  tam se také objevili motýli.  Nafotila jsem hodně záběrů a o některé se tedy podělím...

Fotografie byly pořízeny 22. července 2024. Od té doby už  nepršelo a protože nám sluníčko dopřává své přízně, tak už máme zase sucho...

Babočka admirál