POKUD JSTE VLOŽILI KOMENTÁŘ A NEZOBRAZIL SE, TAK MOŽNÁ SPADL DO SPAMU. KOMENTÁŘE PRAVIDELNĚ KONTROLUJI A POKUD TAM TAKOVÝ NAJDU, TAK JEJ HNED ZVEŘEJNÍM. DĚKUJI A PŘEJI KRÁSNÉ DNY.

25 srpna, 2024

Východ slunce.

 Dnes, 25. srpna 2024 jsem brzy ráno vyrazila do luk nafotit po delší době východ slunce. Na obloze byl sem tam mráček a ty barvy už se "sklání" k podzimu. Bohužel mě začíná zlobit foťák a tak něteré fotografie nevyšly zrovna podle mých představ, tak že se za kvalitu předem omlouvám.

10 srpna, 2024

Praděd a cesta dolů.

 Praděd. 

Tady se mi moc líbilo i když jsem po náročném výstupu byla unavená, bolely mě nohy 
a cítila se vyčerpaně. 

09 srpna, 2024

Bílá Opava a výstup na Praděd

 27. července 2024

Ráno po snídani jsme opět jeli do Karlovy Studánky. Odtud jsme šli po žluté turistické značce kolem vodopádu a dál jsme pokračovali 9,5 km náročnou cestou podél Bílé Opavy, přes chatu Barborka. Název říčka získala hlavně podle množství různých vodopádů, přírodních jezů a peřejí. Cesta se ze začátku zdála být docela příjemnou...ale to jsem netušila, co nás čeká.

08 srpna, 2024

06 srpna, 2024

Karlova Studánka

 26. srpna 2024

Po ubytování v hotelu Neptun v Malé Morávce jsme se vrátili za Hankou do Karlovy Studánky a vydali se na společný výlet po okolí. Po pětihodinové cestě autem a dobrém obědě v jedné ze zdejších restaurací, jsme se vydali na okružní prohlídku Karlovy Studánky.

04 srpna, 2024

Karlova Studánka

 26. července 2024

Moje letošní "krátká dovolená" byla ve dnech 26. - 28. července. Syn s vnukem mi nabídli, že mohu jet s nimi za snachou Hankou a tak jsem po domluvě s manželem, zda to doma ty tři dny zvládne sám, nakonec s nimi vyrazila. Ubytování jsme měli zajištěné v hotelu Neptun v Malé Morávce, asi 6 km od lázní Karlova Studánka.

Karlova Studánka

Lázeňský dům, kde byla Hanka už tři týdny na léčení.