POKUD JSTE VLOŽILI KOMENTÁŘ A NEZOBRAZIL SE, TAK MOŽNÁ SPADL DO SPAMU. KOMENTÁŘE PRAVIDELNĚ KONTROLUJI A POKUD TAM TAKOVÝ NAJDU, TAK JEJ HNED ZVEŘEJNÍM. DĚKUJI A PŘEJI KRÁSNÉ DNY.

29 října, 2022

Ráno a východ sluníčka

 Mám ráda ranní procházky přírodou. Nevadí mi vstávání, hlavně abych stihla východ slunce, který je pro mě přivítáním nového dne. Přesto, že rána už bývají chladná, musím se více oblékat, vybírat na loukách místa, kde není vysoká tráva, abych neměla hned promáčené boty. V holínkách už je při ranním mrazíku přece jen  na nohy zima. Přesto ty ranní procházky tichou přírodou miluji. Vím, že už jsem tu sadu mlhavých fotografií už měla, ale tyto jsou zase trochu jiné. Bylo méně mlhy a jiné sluníčko.  Z domu vycházím ještě za šera. Musím dojít až nahoru do luk. 

Tím pokračuji dalším příspěvkem k mé výzvě. 

Stále můžete přidávat nové příspěvky až do 5, listopadu. Odkazy zveřejním postupně na mém blogu " Od všeho trochu". Pokud přidáte více příspěvků,  přidám  odkaz již pod zveřejněné jméno.

Pohledy z oken bytu.

Dříve jsme měli před okny jen nádraží a z jedné strany pár domů. Teď už jsou louky kolem nás plné nových domů a stále se tu hodně staví.
Nádraží ČD. Když tu ještě byly parní lokomotivy, tak jsme měli doma o kouř často postaráno. Teď už ani tolik nákladních vlaků není. Většinou už jen projíždějí a jedou rovnou do Německa nebo z Německa a pokračují dál. Někdy je nádraží prázdné úplně.