POKUD JSTE VLOŽILI KOMENTÁŘ A NEZOBRAZIL SE, TAK MOŽNÁ SPADL DO SPAMU. KOMENTÁŘE PRAVIDELNĚ KONTROLUJI A POKUD TAM TAKOVÝ NAJDU, TAK JEJ HNED ZVEŘEJNÍM. DĚKUJI A PŘEJI KRÁSNÉ DNY.

04 srpna, 2021

Výstava panenek.

 3. července 2021

Zase jednou došlo na "nákupní cestu" do Děčína. Samozřejmě nechyběl foťák a tak jsem pořídila fotografie míst, která už jistě z některých mých článků znáte. Ty dám do dalšího příspěvku, protože panenky měly tentokrát přednost.

V bývalém Pivovaru, kde je velké obchodní centrum, jsem si chtěla koupit sandály  na dovolenou, ale nepochodila jsem. V mé oblíbené prodejně moji značku, která mi vždycky sedí neměli, a v další prodejně mi neochotný prodavač nechtěl nechat vyzkoušet obě boty najednou. Asi se bál, že mu bez pár dnů sedmdesátiletá babka v nových botách uteče a jedny Salomonky ještě také ještě skoro nové (měla jsem je podruhé na nohou), mu tam nechá?!! Odcházela jsem rozladěná...

Náladu mi zlepšila v pivovarské galerii výstava porcelánových panenek, které jsem nafotila a doufám, že teď udělám radost Růžence Šimkové z Jihlavy.



















Fotografie z procházky Děčínem vám nabídnu v dalším příspěvku.