POKUD JSTE VLOŽILI KOMENTÁŘ A NEZOBRAZIL SE, TAK MOŽNÁ SPADL DO SPAMU. KOMENTÁŘE PRAVIDELNĚ KONTROLUJI A POKUD TAM TAKOVÝ NAJDU, TAK JEJ HNED ZVEŘEJNÍM. DĚKUJI A PŘEJI KRÁSNÉ DNY.

28 dubna, 2021

Poděkování všem zúčastněným k jarní výzvě.


Nejdříve chci poděkovat vám všem, které jste se zúčastnily nebo ještě budete přidávat příspěvky k tématu " JARO 2021 " . 

Jsem ráda, že se mohu radovat z vašich krásných fotografií z letošního, téměř o měsíc opožděného, jara. Pokud jste ještě příspěvek nezveřejnili, tak to nevadí. Ještě je čas do

 30. dubna.

 Klidně můžete vytvořit další příspěvek z nově pořízených jarních fotografií.

Překrásné fotografie už jsem si mohla prohlédnout a nabízím tedy odkazy na návštěvu jednotlivých blogů a prohlídku všech  opravdu krásných fotografií.

Přidávám tedy i  odkazy přímo na  splněnou výzvu na blogu:

Jituška pořídila krásné fotografie z Českého ráje, přidala rozkvetlé sakury ve městě, první jarní květy i kačeny a labuť. 

https://jitkastankova.blogspot.com/2021/04/fotograficka-vyzva-jaro.html

Jiřinka začala vkládat fotografie květů v jejich  městě hned a i tím mě moc potěšila. Do výzvy přidala krásné  pohledy na rozkvetlé stromy i záhonky, které nafotila při cestě do Prahy. 

https://trvalkadahlia.blogspot.com/2021/04/vyzva-jary.html

Maruška pořídila krásné fotografie žab v rybníce,  krásné a zajímavé květy a také pohledy na rozkvétající stromy v městském parku.

https://marijakesfoto.blogspot.com/2021/04/3x3-o-jaru-2021.html

Dáša pojala výzvu hned od počátku, kdy nám na rozkvetlé první jarní rostlinky napadl sníh. Ano, i sníh je součástí jara, zvláště letos. Rozkvétající červené květy  okrasné jabloně a nádherné sakury a Hosíně. 

https://fotodasaf.blogspot.com/2021/04/jarni-vyzva.html

Hanka přidala krásnou básničku a  z fotografií hned vytvořila nádherné pohlednice. Přidala krásné jarní květy a také pohledy do krajiny i koníky. 

https://bavi-mne-to.blogspot.com/2021/04/jarni-vyzva-od-jary.html

Vendy nafotila květinky po barvách. Žluté, modré bílé. Také mě tím moc potěšila. 

https://worlddandie.blogspot.com/2021/04/jaro-3x3.html

Další příspěvek přidala Rija, ptáčky  v trávě i na větvi, květy,  a pohled do krajiny . Rijo, potěšila jsi potěšila  mě a určitě potěšíš i další přátele a zde je odkaz na blog.

http://rijinblog.blogspot.com/2021/04/jarni-vyzva-3x3.html

Stáňa také přispěla do výzvy opravdu krásnými fotografiemi rozkvetlého sídliště, červenými květy prvních tulipánů, fialkami i procházkou do přírody.  

https://veverkoviny.blogspot.com/2021/04/foto-vyzva-jaro-2021.html

Krásné fotografie do výzvy přidala i Růženka. Potěšila mě rozkvetlou magnólií, petúniemi  v květináči a truhlíku, květy v přírodě a nakonec i krásným videem. 

https://ruzena57.blogspot.com/2021/04/jarni-vyzva.html

Do výzvy se přidala i Alenka, která pracovala pilně na zahrádce a sázela a sázela. Opravdu i to k jaru patří a za její úžasně fotografie také moc děkuji. I v trávníku našla fialky, pampelišku, ale  i záhonku rozkvetlé tulipány a za brankou zahrady rozkvetlou třešeň. Tak se podívejte:

https://dovrby.blogspot.com/2021/04/jarni-vyzva-3x3.html

Evička přidala fotografie v bílé. Nádherné rozkvetlé stromy a detaily květů a nakonec úžasný bílý páv. Jen se sami podívejte na ty nádherné fotografie!

https://duchodkaevka.blogspot.com/2021/04/vyzva-v-bile.html

Další krásné fotografie jsem objevila u další Evičky. Nevím jestli byly určeny k výzvě, ale stojí shlédnutí jak květy, tak i nádherně vyřezaný kmen. Pokud jste tam ještě nebyli, tak se koukněte do Přerova.

https://evmaz23.blogspot.com/2021/04/jarni-prochazka.html

Krásné fotografie přidala i Maruška, která tvrdí, že neměla fotky do výzvy. Přesto dávám odkaz na její krásný článek s fotografiemi. Myslím, že se povedly skvěle a tak  si i Maruška zaslouží poděkování.

https://vyletyprochazky.blogspot.com/2021/05/z-ujezda-nad-lesy-do-bechovic-podel.html

Helenka se také přidala a pořídila moc krásné fotografie z lesa, krásné květy ze záhonku, hlavně obdivuji ty plněné tulipány a samozřejmě k jaru patří mláďátka a tak se také potěšte tou nádherou.

https://sincerehelena.blogspot.com/2021/05/3-x-3-jaro.html

Pokud se ještě někdo přidáte,  poděkování a odkaz na fotografie sem ještě doplním. Děkuji moc všem zúčastněným za překrásné fotografie. Nevím, které bych vybrala jako nejlepší, protože každý se kouká trochu jinak a má jiný pohled na svět, krajinu, jiný vkus, Proto je každá fotografie jinak zajímavá a krásná.  Líbí se mi

  OPRAVDU VŠECHNY a všem zúčastněným ještě jednou  moc děkuji.

Z Rybniště do Krásné Lípy

 26. dubna 2021

Výlet č. 2

Délka trasy: 10 km

Krásný slunečný den, ale stále poměrně chladný. Toužila jsem vydat se někam na výlet, třeba jen blízko našeho bydliště. Na Šluknov a Dolní Poustevnu je výluka až do poloviny července a manžel nerad jezdí autobusem a tak jsme jeli vlakem do Rybniště a vydali se k rybníkům. Odtud pěšky na nádraží do Krásné Lípy.

Kousek od nádraží míjíme kříž a u něj je malý rybníček