POKUD JSTE VLOŽILI KOMENTÁŘ A NEZOBRAZIL SE, TAK MOŽNÁ SPADL DO SPAMU. KOMENTÁŘE PRAVIDELNĚ KONTROLUJI A POKUD TAM TAKOVÝ NAJDU, TAK JEJ HNED ZVEŘEJNÍM. DĚKUJI A PŘEJI KRÁSNÉ DNY.

28 března, 2023

Zima se jen tak nevzdává...

 27. březen 2023

O víkendu jsem si užívala procházek v přírodě a nachodila přes dvacet kilometrů.

 Bylo krásně teplo a i když jsem při víkendových procházkách v sobotu i v neděli zmokla.  V neděli se mraky pořád točily okolo a najednou začalo vydatně pršet a to vydrželo  po celou moji cestu domů a pokračovalo to dál do noci. V noci  se ochladilo a déšť přešel  ve sněžení...Jen že my tady na severu se nevzdáváme, sněhu se nebojíme a tak jsem ráno vyrazila do luk nafotit loučení se zimou a doufám, že i se sněhem...

Fotky ze sobotní a nedělní procházky přidám později. Tyto jsou z pondělního rána, tedy aktuální a i když vám některým už zima leze na nervy, já to přijímám s tím, že jaro už je takové.  Je potřeba se smířit s tím, že je občas teplo a pak zase sněží. 

Pomalu bude končit měsíc březen, přijde duben a to aprílové počasí je v těchto měsících celkem běžné. Větru,  dešti, ani sněhu neporučíme. Příroda to řeší po svém a my se  musíme přizpůsobit.

 Tak se smiřme s počasím jaké je, berme to s humorem a užívejme si jarních dní při procházkách v přírodě nebo doma v teple.

Ranní pohled z okna...Sluníčko a sněhová nadílka. Rozhodnutí je jasné: Jdu ven!