POKUD JSTE VLOŽILI KOMENTÁŘ A NEZOBRAZIL SE, TAK MOŽNÁ SPADL DO SPAMU. KOMENTÁŘE PRAVIDELNĚ KONTROLUJI A POKUD TAM TAKOVÝ NAJDU, TAK JEJ HNED ZVEŘEJNÍM. DĚKUJI A PŘEJI KRÁSNÉ DNY.

26 února, 2021

Moje další háčkování

 Dečky, které jsem uháčkovala do vánoc si děvčata z rodiny rozebrala a tak jsem si uháčkovala nové.




10 komentářů:

  1. Jsi šikovná Jaruško.Také háčkuji,ale úplně něco jiného. Vnuk si poručíl nějakou barevnou lánu z hry co hraje.😀😀😀jestli se povede ukážu.

    OdpovědětVymazat
  2. Jindřiško děkuji. Já háčkuji teprve od loňského března. Stále se učím i ve svém věku. Začínám dečkami, ale třeba dojde i na něco jiného. Zatím si na víc netroufám.

    OdpovědětVymazat
  3. No, páni! Jaru, ty ses do toho tedy obula! Jsou moc krásné, jako by si háčkovala roky. Je vidět, že jsi pečlivá a přesná! Fakt tleskám!
    Měj hezký večer, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Helenko moc děkuji. Snažím se, ale ještě občas párám, když se spletu...Snad dojde i na jiné věci. Zkoušela jsem ponožky. Ty jsem na Vánoce rozdala.

      Vymazat
  4. Máš to moc hezké šikulka aspon se nenudiš když se nedá nikam chodit .

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bětuško děkuji. Já se nudit neumím. Pořád něco dělám. Někdy bych i ten den chtěla delší...😂

      Vymazat
  5. Páni, Jaru, to je paráda...jsi šikovná, já jsem dřív taky háčkovala, pletla,vyšívala... dnes už jenom šiju :-) opatruj se, pěknou sobotu...♥

    OdpovědětVymazat
  6. Krásné dečky i růže ♥

    OdpovědětVymazat
  7. Jaruško tedy klobouk dolů jsi opravdu moc šikovná, já dečky už nedělám nejraději mám v barvě bílé a tělové máš je krásné všechny nejvíce se mi líbí ta první ale i druhá ta má velice zajímavou barvu jsi jednička i růžičku máš nádhernou.♥♥♥ 1*************⚛ ღ ♥

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vložené komentáře a přeji příjemný den.